Casament a Restaurant Les Moles / Boda en Benifallet y Les Moles d’Ulldecona, Tarragona

Casament a Restaurant Les Moles / Boda en Benifallet y Les Moles d’Ulldecona, Tarragona

NÚRIA & ORIOL: BODA EN BENIFALLET Y RESTAURANTE LES MOLES / CASAMENT A BENIFALLET I RESTAURANT LES MOLES

Una boda de aquellas auténticas, en que la novia va andando, acompañada de amigos y familiares, desde casa de sus padres, hasta la Iglesia. Y al llegar, un buen número de vecinos esperan sentados en sillas que ellos mismo se han traído, para ver la llegada de la novia, el novio y los invitados. ¡Y aplauden!

Un casament d’aquells autèntics, en què la núvia va caminant acompanyada d’amics i familiars desde casa els pares a l’Església. I en arribar, un bon número de veïns els esperen asseguts en cadires que ells mateixos s’han portat, per veure l’arribada de la núvia, el nuvis i la resta de convidats. I els aplaudeixen!

Ceremonia / Ceremònia: Església de Santa Maria de l’Assumpció de Benifallet, Tarragona.

Banquete y baile / Banquet i ball: Restaurant Les Moles, Ulldecona, Tarragona.

Fotógrafos de la boda/Fotògrafs del Casament: Cesc Giralt: www.fotografo-bodas.com & ceci de fComentarios

BARCELONA WEDDING PHOTOGRAPHER, BODA, BODAS, BODES, CASAMENT, CASAMENTS, lleida, CESC GIRALT, FINE ART, FINE ART WEDDING PHOTOGRAPHY, FOTOGRAF DE BODA, FOTÒGRAF DE BODES, FOTOGRAFIA NUPCIAL D’AUTOR, FOTOGRAFÍA NUPCIAL DE AUTOR, FOTÓGRAFO DE BODA, FOTOGRAFO DE BODAS, FOTOPERIODISME DE BODES, FOTOPERIODISMO DE BODA, FOTOPERIODISMO DE BODAS, FOTOS DIFERENTES DE BODA, FOTOS ESPONTANEAS, FOTOS ESPONTANEAS DE BODA, FOTOS ORIGINALES DE BODA, preboda, REPORTAJE SOCIAL, REPORTATGE SOCIAL, SPAIN WEDDING PHOTOGRAPHER, SPANISH, SPANISH WEDDING PHOTOGRAPHER, WEDDING PHOTOGRAPHER, WEDDING PHOTOJOURNALISM, WEDDING PHOTOJOURNALIST